Servicii

In cadrul cabinetului poti beneficia de serviciile uzuale pe care le realizeaza un medic stomagolog cu specialitatea stomatologie generala:

  • tratamente dentare
  • tratamente protetice (cu ajutorul laboratorului de tehnica dentara)

Tratamentele se fac atat pentru adulti cat si pentru copii.

Preturi

Preturile tratamentelor se incadreaza in categoria „mici spre medii„, fara niciun fel de abatere de la principiul calitatii. Lista de preturi se poate consulta la cabinet.

Este de preferat sa discutam despre preturi dupa o consultatie, deoarece in acest fel poti sa-ti faci o idee mai clara. Nu exista boli ci doar bolnavi, spunea Hipocrate. De aceea solutiile de tratament sunt personalizate iar preturile vor fi in consecinta.

Tot dupa evaluarea prin consultatie, se discuta modul de plata si timpul aproximativ in care se poate implementa solutia de tratament.

Promotii si reduceri

Aproape in fiecare luna a anului voi organiza promotii si reduceri de preturi cu diferite ocazii:

  • reduceri sezoniere (legate de Ziua Femeii, Ziua Copilului etc.) de pana la 30% din pretul de lista
  • promotii legate de aspecte importante de sanatate bucala (igiena bucala, preventie, stomatologie estetica etc .) Cu aceasta ocazie voi oferi consultatii gratuite si materiale educationale gratuite, in format electronic, pe suport CD.

Vei putea accesa aceste reduceri si promotii in limita locurilor disponibile (deoarece ele vor fi limitate in timp). De aceea iti recomand:

  • sa te abonezi la acest blog, folosind sistemul de abonare din partea de jos a paginii, in dreapta (Informatii prin email)
  • sa urmaresti pagina de Facebook a cabinetului
  • sa iti faci programari din timp, pe perioada reducerilor.

Ultimele stiri

Daca vrei sa afli ultimele reduceri si promotii, dar si sa citesti articole informative, iti recomand sa te abonezi la blog prin email, cu ajutorul sistemul de abonare din partea de jos a paginii, la sectiunea Noutati prin email.

 

Sustinerea ta este importanta pentru mine

Cele mai bune recomandari sunt cele din vorba in vorba. Daca ai fost in tratament la cabinet si esti multumit, as aprecia in mod deosebit daca:

  • mi-ai lasa un testimonial, video, audio sau scris (recomandabil cu fotografie)
  • dai Like la pagina de Facebook a cabinetului (o poti face la panoul de Facebook pe care il gasesti in partea de jos a paginii)
  • dai Share sau Like la articolele pe care le voi scrie pe blog si pe care le vei putea gasi si pe pagina de Facebook a cabintului

De asemenea, daca stii un prieten care are nevoie de un dentist ce este preocupat de oferirea tratamentelor de calitate, in confort psihic, te rog sa-l indrumi spre blogul cabinetului, pagina de Facebook a cabinetului sau sa-i dai numarul meu de telefon ca sa ma contacteze.

Iti multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s